Voetbalacademie

Hoofdsponsor
Jeugdsponsor
Verenigingssponsor
Meiden- & Vrouwensponsor
Platinasponsor
Briljantensponsor
Diamantensponsor

Blok 10 lessen

Voetbalopleiding voor kinderen die het verschil willen maken

Wij zijn van mening dat ieder kind met de juiste begeleiding opgeleid kan worden, tot voor het individu maximale rendement.

Elk kind is uniek, en heeft zijn eigen eigenschappen, en daarom is het van groot belang dat trainers de mogelijkheden van het kind ontdekken en erkennen. Wij verzorgen clinic’s en borgen onze opleiding door dit te doen met trainers die opgeleid zijn in onze visie en die training geven aan maximaal 6 kinderen per trainer. Hiernaast maken wij gebruik van de expertise  van mensen die gespecialiseerd zijn in het mentale/fysieke gesteldheid van het kind.

In verschillende organisatievormen zal één en ander aangeboden worden, zodat de speler na afloop van de cursus niet langer machteloos is in balbezit. Door de ontelbare balcontacten kan hij zich nu ontwikkelen tot een technisch begaafde voetballer. Tevens krijgt het kind les in tactische, fysieke (motoriek en looptechniek) en mentale vaardigheden.

Kosten

10 lessen voor  € 27,- voor spelers uit een Selectieteam en € 19,50 voor spelers uit een Breedtesportteam.

Selectie teams zijn:

JO8-1-2-3/JO9-1-2-3/ JO10-1-2-3/ JO11-1-2-3/ JO12-1-2/ JO13-1-2/ JO14-1-2/ JO15-1-2

Inschrijven

Aanmelden voor de voetbalacademie kan via het online aanmeldformulier. Let op, alleen volledig formulier is ontvangen én is betaald is de aanmelding compleet. Betaling verloopt online via iDeal.

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.