Sparta Nijkerk

Veld/kleedkamerindeling seizoen 2017-2018

Beste Spartanen,

Het nieuwe voetbalseizoen staat nadrukkelijk voor de deur en velen van ons hebben mogen genieten van een welverdiende vakantie. In de vakantieperiode is er doorgewerkt aan een aantal belangrijke organisatorische zaken.
Eén van deze zaken is het maken van een veld- en tijdindeling voor alle trainingen, het zogenaamde veldschema. Na veel puzzelwerk, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de diverse wensen, is bij dit bericht het veldschema te vinden. De overige (organisatorische) zaken worden binnenkort doorgegeven, maar de in dit bericht opgenomen informatie heeft wat ons betreft nu voorrang.
De aan dit veldschema verbonden indeling van de kleedkamers op trainingsavonden volgt z.s.m.

De vermelde tijden in het veldschema gelden als aanvangstijden van de trainingen. Zo traint bijvoorbeeld de JO12-1 op maandag van 17.30 – 19.00 uur op veld T.

Start Trainingen:
Het vernieuwde trainingsschema gaat voor de meeste teams in op maandag 21 augustus in!

Voor de teams JO8-4; JO8-5; JO9-4; JO9-5; JO9-6; JO9-7; JO10-4; JO10-5; JO10-6; JO10-7; JO11-4; JO11-5; JO11-6 en JO11-7 starten de trainingen een week later, dus op maandag 28 augustus.
Dit heeft te maken met de indeling vanuit de talentenpoule van jonge trainers, die afhankelijk zijn van hun studieschema en komende week nog een extra instructie/introductie krijgen.

Woensdagmiddag en vrijdagavond:
Onze club groeit en daar zijn wij ontzettend trots op, maar het resulteert wel in een extra uitdaging qua velden en trainingen!
Om iedereen te kunnen voorzien van voldoende trainingsarbeid, is de club genoodzaakt om een aantal aanpassingen te doen v.w.b. de invulling van de trainingstijden en trainingsdagen. Zo ontkomen wij er niet aan om op de woensdagen eerder te starten met trainen en de vrijdag -die voorheen niet werd ingevuld als trainingsdag- in te plannen, om zo de velden beter te kunnen bezetten!

Wat nieuw is, is de vrijdagavond facultatief! Deze facultatieve invulling geeft de teams de mogelijkheid, om nóg meer trainingsuren te krijgen.
Doordeweeks hebben we de trainingsinvulling veranderd van 2x 1uur, naar 1x 1,5 uur en op vrijdag is de mogelijkheid voor een extra uur!
Teams die hier gebruik van willen maken, hoeven dit alleen even te overleggen met de HJO’s in verband met veld- en kleedkamerindeling!
Wij zijn er ons terdege van bewust dat dit voor sommigen even wennen is, maar de ervaring leert ons dat dit als prettig wordt ervaren.

Klik hier voor de veldindeling 2017/2018

Wij hopen jullie hiermee voldoende te informeren, maar mocht je vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag!

Opleiding Commissie (OC) Sparta Nijkerk
opleidingspartanijkerk@gmail.com