Regels & Procedures

Kledingreglement

Binnen v.v. Sparta Nijkerk is er de mogelijkheid om kleding te bestellen voor een team.

Dit kan onder de volgende voorwaarden:

• Bij de aanschaf van kleding wordt ten alle tijden bestuur vereniging/ bestuur Businessclub vooraf ingelicht.
  • Team kleding voor de wedstrijddag (jas, wedstrijdkleding, trainingspakken, presentatiepakken, polo’s en tassen) worden ten alle tijden via en door v.v. Sparta Nijkerk besteld.
  • Warm loop en trainingskleding inclusief logo van v.v. Sparta Nijkerk wordt ten alle tijden via en door v.v. Sparta Nijkerk besteld.
  • Warm loop en trainingskleding zonder logo van v.v. Sparta Nijkerk mag door het betreffende team zelf worden verzorgd, na eerst zich bij bestuur vereniging/ bestuur Businessclub te hebben gemeld.
  • Team kleding zonder v.v. Sparta Nijkerk logo mag niet op wedstrijddagen worden gedragen.
  • Alle kleding en tassen zijn na ondertekening sponsorovereenkomst het bezit van v.v. Sparta Nijkerk.
  • De door sponsor geleverde kleding proberen we zo veel als mogelijk bij het betreffende team of speler van sponsor te houden na het eerste jaar, dit is echter geen garantie.
  • Alle genoemde prijzen in onderstaande brochure zijn inclusief bedrukking van sponsoruitingen, clublogo en rugnummer tenzij anders vermeld.