Jeugd

Hoofdsponsor
Jeugdsponsor
Verenigingssponsor
Meiden- & Vrouwensponsor
Platinasponsor
Briljantensponsor
Diamantensponsor

Voetbalacademie

Missie

De Voetbal Academie Sparta Nijkerk  is een onderdeel van de voetbalclub Sparta Nijkerk zelf. De aanpak sluit perfect aan bij de plannen binnen de Sparta jeugdopleiding. Binnen Sparta Nijkerk is het idee opgepakt om meer te doen voor jeugdspelers om de technische voetbalvaardigheden nog beter te ontwikkelen. Daarom is gekozen voor een modern concept op het gebied van voetbalopleiding.


Modules van 10 lessen

Wij zijn van mening dat ieder kind met de juiste begeleiding opgeleid kan worden, tot voor het individu maximale rendement. Elk kind is uniek, en heeft zijn eigen eigenschappen, en daarom is het van groot belang dat trainers de mogelijkheden van het kind ontdekken en erkennen. Wij verzorgen clinic’s en borgen onze opleiding door dit te doen met trainers die opgeleid zijn in onze visie en die training geven aan maximaal 6 kinderen per trainer. Hiernaast maken wij gebruik van de expertise  van mensen die gespecialiseerd zijn in het mentale/fysieke gesteldheid van het kind.


Trainingsdagen en -tijden

Dinsdag

  • 16.00 – Mini’s/JO8/JO9 en JO10
  • 17.00 – Mini’s/JO8/JO9/JO10/JO11 en MO11

Vrijdag

  • 16.00 – Mini’s/JO8 en JO9
  • 17.00 – JO10/JO11/JO12 en MO11
  • 18.00 – JO13/JO14/JO15/MO13 en MO15

Inschrijven

Aanmelden voor de voetbalacademie kan via het online aanmeldformulier. Let op, alleen volledig formulier is ontvangen én is betaald is de aanmelding compleet. Betaling verloopt online via iDeal.