Ledenadministratie

Niet spelend lid/Seizoenskaart

Inschrijven als niet-spelend lid/seizoenskaart bij v.v. Sparta Nijkerk.

Wij heten u graag welkom als niet-spelend lid bij v.v. Sparta Nijkerk. Bent u jonger dan 65 jaar dan bedraagt de contributie €106,–  per seizoen. Bent u ouder dan 65 jaar dan bedraagt de contributie €93,– per seizoen. Dit wordt automatisch geïncasseerd in vier termijnen te weten in het begin van de maanden juli – oktober – januari – april. Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt €10,–. Dit bedrag wordt met de eerste contributie geïnd. Zodra u bent ingeschreven wordt er een clubpas voor u aangevraagd.

Op vertoon van uw clubpas krijgt u toegang tot de thuiswedstrijden van het eerste elftal met uitzondering van bekerwedstrijden en andere bijzondere wedstrijden. Deze worden door het bestuur op de website vermeld. Met uw clubpas kunt u betalen in de kantine. U kunt saldo op uw clubpas zetten door contant geld aan de kantine medewerker te geven of met uw pinpas geld op uw clubpas te zetten. U kunt online uw saldo checken, uw clubpas blokkeren en uw clubpas opwaarderen.

Aanmelding

Aanmelden als niet-spelend lid kan door onderstaand inschrijfformulier volledig in te vullen.

Dit formulier is tevens de machtiging voor automatische incasso van de contributie en inschrijfgeld. Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar :

v.v. Sparta Nijkerk
T.a.v. de Ledenadministratie                      
Nachtegaalsteeg 1                                                                                             
3862 WJ  NIJKERK

Of mail naar:  ledenadministratie@vvspartanijkerk.nl

Inschrijfformulier niet-spelend lid/Seizoenskaart