Nieuws

23 november 2023

Contactpersoon stagiaires

Binnen onze vereniging is ook dit seizoen weer een aantal stagiaires actief. Zij geven training op de voetbalschool op de woensdagmiddag, trainen een team in de onderbouw in de namiddag/avond en/of zijn betrokken bij de te organiseren jeugdactiviteiten. In het kader van hun studie/opleiding moeten zij stage-uren maken. v.v. Sparta Nijkerk biedt deze doelgroep daartoe gelegenheid.

De vereniging en de stagiaires hebben hierbij beiden baat. Zie het als een win-win situatie. Om de stagiaires in alles te helpen heeft de vereniging Ben te Brake bereid gevonden om als contactpersoon voor alle binnen de vereniging werkzame stagiaires te fungeren. Ook gaat hij de contacten onderhouden met de school/opleiding.

Met enkele stagiaires zijn in de loop van dit seizoen al afspraken gemaakt. Die worden voor dit seizoen in principe voortgezet. Ben te Brake zal met de begeleiders van die stagiaires in overleg treden om zaken in goed overleg te regelen/af te stemmen dit alles in het belang van zowel de stagiaires als de vereniging.

Moet jij dit seizoen nog stage-uren maken en/of weet je al, dat jij volgend seizoen een stageplek moet zoeken in het kader van jouw studie/opleiding en wil je dit bij Sparta Nijkerk doen, neem dan gerust nu met Ben te Brake contact op. Gegevens vind je op de contactpagina, categorie overig.

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.