Nieuws

05 november 2020

Grote Club Actie

Ondanks corona worden er nog steeds loten verkocht voor de Grote Club Actie waar wij als Supportersvereniging heel erg blij mee zijn.

Het zou fantastisch zijn als we nog een goede eindspurt kunnen maken. Dus heb je een appje, mailtje of een ander bericht van een jeugdige Spartaan gekregen, maar nog geen loten gekocht? Zoek het berichtje op en koop alsnog loten!

Lot kopen?

Heb je geen berichtje gekregen, maar je wil wel een lot kopen, klik dan op de button:

Superlot

Voor bedrijven hebben we het superlot! Met een superlot koop je in een keer 50 loten die je kan verdelen onder relaties, personeel enz. Elk bedrijf wat een superlot koopt, wordt op de website bedankt voor het kopen.

Dames 4 hebben samen een superlot gekocht! Als er meer teams zijn die samen een superlot kopen, verloten wij onder de teams een paintball arrangement! Dan willen we wel graag dat er minimaal 5 teams meedoen!
Dus koop gauw een superlot en maak kans op een gezellige middag/avond met je team (uiteraard wanneer dat weer kan..)

Er zijn ook een aantal jeugdleden die loten verkocht hebben vanuit de boekjes. Willen jullie die voor 12 november in de brievenbus gooien van Lindenlaan 1? Dan zorgen wij ervoor dat deze loten ingevoerd worden.

Iedereen die lopen verkocht heeft of loten gekocht heeft willen wij nu alvast bedanken!

De Supportersvereniging van v.v. Sparta Nijkerk

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.