Nieuws

15 september 2021

Grote Clubactie

Aanstaande zaterdag is het weer zover, we gaan beginnen met de lotenverkoop van de Grote Clubactie! Omdat het vorig jaar een beetje een raar jaar was, is die prijsuitreiking nog niet geweest. Daarom zal dit aanstaande zaterdag plaatsvinden! Ook wordt zaterdag het doel van de actie van dit jaar onthuld.

Gelukkig mogen de jeugdspelers dit jaar weer fanatiek de straat op om langs de deuren te gaan. Maar omdat we vorig jaar hebben gemerkt dat de online verkoop ook goed ging, is het ook weer mogelijk om je loten online te kopen.

Ook is het mogelijk om superloten te kopen. Een superlot bestaat uit 50 loten en kost €150,-. Je maakt dan dus ook 50 keer meer kans om in de prijzen te vallen! Een mooie optie om gezamenlijk als bedrijf of team te kopen en samen de club te sponsoren.

Voor de verkopers

Net als vorig jaar ontvangen diegene die de meeste loten verkopen een super prijs, de eerste prijs is een tenue van een voetbalclub van een topclub naar keuze!

Alle jeugdspelers ontvangen deze week een lotenboekje van hun leider. Daarnaast ontvangen de spelers een mail met daarin een eigen persoonlijke verkooplink. Meer lotenboekjes nodig? Dat kan! Vanaf aanstaande zaterdag zijn deze op te halen in de fanshop.

Wij wensen de verkopers alvast heel veel succes en wie weet tot de prijsuitreiking!

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.