Nieuws

29 oktober 2021

Hebben jullie al loten gekocht voor de Grote Club Actie?

Ook dit jaar zijn wij weer bezig met de lotenverkoop voor de Grote Club Actie.
heb je nog geen lot gekocht? Vraag in je omgeving aan een jonge Spartaan of je bij hem of haar loten mag kopen… of scan de qr code of klik op de button.

Dit jaar willen we de opbrengst gebruiken voor een echt feest voor de jeugd. Compleet met artiest en DJ. Daar hebben we veel geld voor nodig, dus hopen we dat er goed verkocht wordt.

Onlangs hebben we de prijsuitreiking gehad voor de voetballers die vorig jaar de meeste loten hadden verkocht. De eerste mocht een tenue uitkiezen van een club naar keuze, de tweede een shirt en een broekje en de derde een shirt. Benieuwd wat ze gekozen hebben? Wanneer we de tenues binnen hebben. laten we de foto’s zien!
De prijzen 7 tot en met 10 waren verschillende soorten ballen met een goodiebag!

Prijsuitreiking nummer 1 Twan en 3 Rosanne, nummer twee Tijn was helaas verhinderd.

De prijsuitreiking van de overige prijzen

Ook dit jaar zijn de eerste 3 prijzen hetzelfde als vorig jaar! De andere prijzen houden we nog even voor onszelf. Wil je ook een tenue naar keuze? Probeer zoveel mogelijk loten te verkopen, en wie weet val je in de prijzen!

De boekjes mogen ingeleverd worden bij de fanshop.

Wij willen graag alle boekjes terug voor 13 november. Dan hebben wij nog even tijd om alles in te voeren, voordat de trekking is.

Probeer de komende weken nog wat te verkopen en heb je nog geen loten gekocht….. koop ze dan alsnog!!

Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,

Melanie, Sanne en Mirjam
SV Sparta Nijkerk

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.