Nieuws

12 mei 2021

Highlights en notulen ledenvergadering 11 mei 2021

Op dinsdag 11 mei 2021 werd de Bijzondere Algemene Vergadering (ledenvergadering) van v.v. Sparta Nijkerk gehouden. De volgende zaken passeerden in deze ledenvergadering – die digitaal werd georganiseerd – de revue:

  • De voorzitter benoemde dat het om meerdere redenen een ‘bijzondere’ vergadering. Het was namelijk de eerste digitale ledenvergadering die Sparta Nijkerk. Daarnaast was het een ledenvergadering in de Corona-tijd, een tijd waarin veel activiteiten niet mogelijk waren en we veel activiteiten op aangepaste wijze moesten organiseren. Ten slotte was het een bijzondere vergadering omdat Sparta Nijkerk a.s. zaterdag 15 mei 2021 90 jaar bestaat. Een jubileum dat we helaas niet op de door ons gewenst wijze kunnen vieren. We besteden er wel aandacht aan door een huis-aan-huis verspreide jubileumkrant (in samenwerking met de BusinessClub), de opening van onze nieuwe terras op 15 mei, een videoboodschap op 15 mei en hopelijk het mogen organiseren van het ‘OJK Sparta Nijkerk 90 jaar toernooi’ in augustus.
  • De voorzitter bedankte alle vrijwilligers, functionarissen, de BusinessClub en de Supportersvereniging voor hun grote toewijding en inzet in de Coronatijd. Ondanks de Coronatijd werd er nog heel veel georganiseerd en is de vereniging veerkrachtig en springlevend.
  • Het beleidsplan 2021 – 2025 werd goedgekeurd.
  • Het voorstel voor de investering in zonnepanelen te plaatsen op de daken van het clubhuis, de tribune en een deel van de kringloopwinkel werd goedgekeurd, evenals het aangaan van een financiering hiervoor.
  • De voorstellen voor de contributietarieven 2021 – 2022, de begroting 2021 – 2022 en de meerjarenbegroting 2021 – 2024 werden goedgekeurd.
  • Het bestuur hoopt uiteraard op een snelle versoepeling van de Corona-maatregelen en hoopt iedereen weer snel op de Ebbenhorst te mogen begroeten.

Het bestuur van v.v. Sparta Nijkerk

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.