Nieuws

08 oktober 2019

Leider gezocht voor Sparta Vrouwen 3

Damesvoetbal is al een aantal jaren de snelst groeiende sport in Nederland. Dat hebben we bij Sparta gemerkt en helemaal in de afgelopen zomerperiode. Sparta kon maar liefst 6 senioren vrouwenteams inschrijven, uniek in de regio en zelfs voor het hele land. Met zoveel nieuwe teams had Sparta uiteraard ook veel leiders en trainers nodig, hierin is men bijna volledig geslaagd, er wordt alleen nog gezocht naar een leider voor Vrouwen 3.

Vrouwen 3 is een team met een mooie mix aan speelsters, ervaring met oud 1e speelsters gecombineerd met jeugdig enthousiasme. Volop gezelligheid maar de dames willen ook presteren, tot nu toe is Vrouwen 3 zowel in de beker als in de competitie nog ongeslagen. Dit belooft een prachtig seizoen te worden, helemaal als jij het team komt helpen. Wil jij onderdeel worden van het leukste team van Sparta?

We zoeken iemand die het wedstrijdformulier (digitaal) verzorgt, eventueel opstelling maakt, wissels regelt, contactpersoon is en bv rijschema regelt. Het zou helemaal geweldig zijn als je ook bij de trainingen aanwezig kunt zijn, voor het echte teamgevoel, maar dit is geen must. De focus ligt op zaterdag, ben jij de teamplayer die met deze Oranje Leeuwinnen voor het kampioenschap wil strijden? Geef je dan snel op bij Hans Stam, coördinator Meiden & Vrouwen, je bent meer dan van harte welkom!

Hopelijk tot snel!
Frank Buitink (trainer Vrouwen 3)

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.