Nieuws

03 oktober 2018

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Randmeren organiseert ook dit jaar weer een clubkas campagne. Met deze actie ondersteunen ze het verenigingsleven in Bunschoten, Ermelo, Putten, Harderwijk en Nijkerk. Evenals vorig jaar is er maar liefst € 70.000,– uit getrokken wat zal worden verdeeld onder 154 verenigingen. 

VV Sparta Nijkerk heeft zich ook voor deze actie ingeschreven en wil met de mogelijke opbrengst de eerste aanzet doen tot de aanleg van een extra kunstgrasveld op de oefenhoek. 

Hoe werkt de actie? 

Leden van de Rabobank kunnen tussen 1 en 12 oktober 2018 hun stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen. Hoe meer stemmen des te groter het deel van de € 70.000,– !!

Heeft u een Rabobank rekening en bent u lid van de Rabobank dan ontvangt u thuis uw actie code en de link naar de Rabo site om uw stem uit te brengen. Bent u wel lid maar ontving u niet de stemcode neem dan z.s.m. contact op met de bank via mail. De mail inclusief instructie vindt u op de clubkas campagne pagina van de Rabobank via onderstaande link. 

Heeft u wel een Rabobank rekening maar bent u nog geen lid dan mag u op dit moment niet stemmen. Reden te meer om zo snel mogelijk lid te worden van de Rabobank en op die manier Sparta Nijkerk aan uw stem te helpen. Lid worden kost niets en is verder zonder enige verplichting !!. Klik op onderstaande link, volg de simpele instructie, wordt lid en breng uw stem uit. 

Namens VV Sparta Nijkerk, hartelijk dank. 

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.