Nieuws

21 november 2022

Receptie Jan van den Hoff

Vrijdag 18 november was er in de kantine gelegenheid Jan van den Hoff te bedanken en afscheid te nemen als voorzitter van de supportersvereniging.
De grote opkomst was voor Jan toch wel een verrassing en hij werd overladen met cadeaus en attenties. Absoluut een geslaagde avond en kreeg Jan de waardering die hij verdiend!

Tijdens deze avond liep de kantine geleidelijk vol met voetballers van de vrijdagavondcompetities. Dat zijn er nogal wat kan ik je zeggen…
Volle kantine was het gevolg. Het kantinepersoneel mocht dus aan de bak! En dat kunnen ze, wat kunnen die meiden (en Gert) werken. Ze vliegen en rennen van de ene pitcher naar de andere, kip bakken, serveren en glazen halen. Alles met zichtbaar plezier, met elkaar en met de aanwezige gasten. Chapeau voor deze instelling en prestatie, mag ook wel eens gezegd worden vind ik.
Op zaterdag worden de prestaties op de velden gewaardeerd en beoordeeld, nou ik heb vrijdagavond een team zien presteren. En de volgende dag staan ze er gewoon weer, dezelfde glimlach, haartjes weer netjes en “gewoon” weer aan de bak.

Gerwin van Hussel
Supportersvereniging

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.