Nieuws

19 september 2020

Voetbal en Keepers 3-daagse bij Sparta Nijkerk

Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 oktober organiseert de Voetbalschool On Tour, bij Sparta Nijkerk op De Ebbenhorst, een Voetbal en Keepers 3-daagse. Een mooie gelegenheid om sportief en met plezier bezig te zijn met de voetbalsport.

Voor maar €99,- kan je drie dagen plezierig bezig zijn met voetballen en keepen. Daarnaast ontvang je een shirt, bidon, diploma en elke dag een lunch en drinken. Meld je aan vóór 9 oktober en óntvang €15,00 vroegboekkorting.

Er is plek voor 70 jongens en/of meiden in zeven leeftijdscategorieën ‘onder 7 tot en met onder 13’. Elke leeftijdscategorie heeft 10 plekken, waarbij geldt: vol=vol. Daarnaast zijn er 4 plekken per leeftijdscategorie voor keepers en keepsters. In totaal kunnen er dus ook 28 keepers en keepster deelnemen.

Door het partnerschap van Sparta Nijkerk met de Ajax Coaching Academy, bestaat de kans dat één van deze dagen scouts aanwezig zijn. Een unieke gelegenheid je te laten zien.

Betaling voor deelname dient vooraf plaats te vinden, mede om fysiek contact te beperken. Ouders zijn welkom, mits op 1.5 meter afstand van elkaar.

Na betaling ontvangen deelnemers een e-ticket vanuit de organisatie, welke recht geeft aan deelname aan het evenement.

Vanwege het beperkt aantal deelnemers geeft een snelle aanmelding meer kans op mogelijkheid tot deelname.

Sportieve groet,
Berry van de Biezen – Voetbalschool en Keepersschool On Tour
Bernie Slok – Voetbalschool en Keepersschool On Tour
Martijn Kuis – Hoofd Jeugd Opleiding Sparta Nijkerk

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.