Nieuws

06 juni 2023

Voorlopige Indelingen JO8 t/m JO23 v.v. Sparta Nijkerk

Afgelopen seizoen hebben we zo min mogelijk selectietrainingen gedaan met de teams, dit vanwege redenen dat vanaf de winterstop al spelers vanuit de diverse selectie- en breedtesportteams hebben meegetraind binnen andere teams. Tevens hebben we spelers beoordeeld op basis van wedstrijden, trainingen, input van trainers, coordinatoren, HJO’s en interne scouting gedurende het seizoen.

Daarop is een voorlopige indeling ontstaan, die hieronder te vinden is.
Zoals reeds aangegeven in de vooraankondiging, is de reden dat we spreken over een voorlopige indeling, gezien de mogelijkheid dat na deze publicatie nog mutaties kunnen plaatsvinden, door bijvoorbeeld nieuwe, of vertrekkende leden.

Hopelijk is de indeling naar wens, maar het kan natuurlijk zijn dat het tegenvalt. Sparta Nijkerk hanteert de selectieprocedure zoals ook op onze website valt te lezen. Daarbij proberen we spelers op hun eigen niveau in te delen, zodat er voldoende uitdaging en plezier voor iedere speler is.

Het kan voorkomen dat een speler niet is ingedeeld. Dat kan zijn omdat je nog niet bent ingeschreven of nog in de overschrijving van een andere club zit.

Vermoed je dat er iets is misgegaan met de indelingen, neem dan contact op met de Technische Commissie Jeugd & Vrouwen via emailadres: opleidingscommissie@vvspartanijkerk.nl

Wij wensen je veel plezier in je nieuwe team.
Technische Commissie Jeugd & Vrouwen

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.