BusinessClub

Briljantensponsor
Diamantensponsor

Sponsormogelijkheden

U, als ondernemer, weet dat het belangrijk is om uw bedrijf
te profileren. BusinessClub Sparta Nijkerk biedt u vele mogelijkheden

Als sponsor bent u van harte welkom in ons Boni Business Home tijdens ons ”middagje Sparta”. Verder organiseert de BusinessClub gedurende het seizoen  activiteiten exclusief voor BusinessClub-leden. Voldoende redenen dus om  u aan te sluiten bij een van de grootste en (volgens ons) gezelligste bedrijvenclub in de regio. Waar voetbal en zaken vaak hele mooie  één-tweetjes  met elkaar vormen.

Onze sponsors krijgen de mogelijkheid zich uitgebreid te profileren  op en rond onze accommodatie “De Ebbenhorst”. Wij bieden verschillende sponsorpakketten:

Bronzen Leeuw

U kunt al voor een klein bedrag bronssponsor worden bij Sparta Nijkerk. Voor een bedrag per jaar dat lager is dan de kosten voor een gemiddelde advertentie heeft u al direct toegang tot diverse faciliteiten om te netwerken en uw bedrijf bekendheid te geven in een sportieve ambiance.

Het Bronspakket bestaat uit:

• 2 Clubcards die toegang geven tot het sportpark en het Boni Business home bij thuiswedstrijden, incl. aantal consumpties.
  • Vermelding in jaarlijkse presentatiegids;
  • Vermelding op de website van de BusinessClub met verwijzing naar bedrijfswebsite.

Zilveren Leeuw

Indien u met uw bedrijf ook zichtbaar aanwezig wilt zijn op onze accommodatie kies dan voor Zilversponsor. Bij dit pakket krijgt
u naast de faciliteiten van het bronspakket ook de beschikking over een reclamebord aan het hoofdveld.

Het Zilverpakket bestaat uit:

• 3 Clubcards die toegang geven tot het sportpark en het
    Boni Business Home bij thuiswedstrijden, incl. aantal consumpties.
  • Vermelding in jaarlijkse presentatiegids;
  • Vermelding op de website van de BusinessClub met verwijzing naar bedrijfswebsite;
  • Reclamebord aan het hoofveld van 5 m. bij 80 cm.

Gouden Leeuw

Voor nog meer exposure is het Goudpakket zeker aan te raden. Hierbij is uw bedrijfsnaam nog prominenter aanwezig langs het hoofdveld en wordt er voor u een 1/2 pagina gereserveerd in de jaarlijkse presentatiegids.

Het Goudpakket bestaat uit :

• 4 Clubcards die toegang geven voor 4 personen tot het sportpark en
    het Boni Business Home bij thuiswedstrijden, incl. aantal consumpties.
  • Vermelding in jaarlijkse presentatiegids: 1/2 advertentiepagina;
  • Vermelding op sponsorbord bij entree sportpark;
  • Reclamebord aan het hoofdveld van 10 m. bij 130 cm.

Diamanten Leeuw

Als Diamantsponsor bij Sparta Nijkerk maakt u optimaal gebruik van alle mogelijkheden die er zijn om uw bedrijf een podium te geven bij de grootste voetbalvereniging van de gemeente Nijkerk.

Het Diamantpakket bestaat uit:

• 5 Clubcards die toegang geven voor 5 personen tot het sportpark en
    het Boni Business Home bij thuiswedstrijden, incl. aantal consumpties.
  • Vermelding op videopresentatie in ons BusinessLokaal;
  • Vermelding in jaarlijkse presentatiegids: 1/1 advertentiepagina;
  • Vermelding  op sponsorbord bij entree sportpark;
  • Reclamebord aan het hoofdveld van 5 m. bij 80 cm.;
  • Reclamebord aan het hoofdveld van 10 m. bij 130 cm.;
  • Vermelding op de website van VV Sparta Nijkerk.

Kledingsponsor

Naast de diverse sponsorpakketten bieden wij ook de mogelijkheid om kledingsponsor te worden van een van de jeugdteams. Hierbij wordt een volledig team voorzien van een clubtenue waarop uw bedrijfsnaam wordt vermeld. Zo bent u niet alleen aanwezig op de Sparta accommodatie maar ook op de velden bij andere verengingen. Onze relatiemanagers informeren u graag over de mogelijkheden. Klik hier voor de desbetreffende contactgegevens.

Reclamebordsponsor

Hiervoor zijn diverse opties beschikbaar, waar onze relatiemanagers u graag over informeren. Klik hier voor de desbetreffende contactgegevens.