Nieuws

11 februari 2021

Arij Klaassen (82) overleden

In de loop van maandag 8 februari jl. kregen wij het bericht dat Arij Klaassen was overleden. Arij was de vader van Cees Klaassen, die binnen onze vereniging geen verdere introductie behoeft. Toen in 2010 op de oefenhoek er een storing was met de verlichting, riep Cees zijn vader er bij om dit probleem op te lossen. Arij was in het dagelijks leven namelijk elektricien geweest en het probleem werd opgelost. Arij werd lid van de Ouwe Stomp en maakte in de jaren daar op volgend deel uit van de diverse bouw- en werkgroepen betreffende de verdere uitbreiding en verbouwing van onze accommodatie. Met heel veel ziel en zaligheid heeft hij zich daarvoor ingezet.

Op vrijdag 12 februari zal er in besloten kring een afscheidsdienst worden gehouden waarna de begrafenis (eveneens in besloten kring) zal plaatsvinden op begraafplaats Oostergaarde in Harderwijk.

De dienst van de uitvaart is bij te wonen via https://rouwcentrumschaftenaar.nl/afscheidsdienst-online/

Een condoleance door middel van een kaartje zal erg op prijs worden gesteld; deze kaarten kunnen worden gestuurd naar de familie Klaassen, Westeinde 76 A, 3844 DS  Harderwijk.

Wij wensen zijn vrouw Nel, kinderen, klein- en achterkleinkinderen en alle verdere familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte dit grote verlies te verwerken.

Bestuur en leden van de v.v. Sparta Nijkerk

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.