Nieuws

09 november 2020

Geen voetbal, dan maar een ander spelletje

Je kunt geen krant openslaan of een willekeurig mediakanaal volgen of het gaat tegenwoordig over corona. Wat ook inhoud dat er geen voetbal meer wordt gespeeld op ons niveau. Het is om moedeloos van te worden. Daarom hebben we afgelopen weken op veilige afstand een brainstormsessie ingelast om eens na te denken hoe we een positieve draai kunnen geven aan deze periode. Het team bestond uit enkele afgevaardigden uit de vele geledingen van onze club. Van BusinessClub, de voetbalvereniging en de supportersvereniging. Ik kan u zeggen er kwamen een paar leuke ludieke ideeën op tafel. Niet alle ideeën zijn op korte termijn te realiseren zijn maar houden we wel in ons achterhoofd voor een later tijdstip. De insteek was om iets te organiseren voor alle Spartanen en er een gezellig zaterdagavondje van te maken. We zijn uitgekomen op het organiseren van een online pubquiz.

Omdat we eerder dit jaar al een goede ervaring hadden opgedaan met de door Quizzzit georganiseerde online voetbalquiz hebben we weer contact met dit bedrijf gezocht. Zij zijn namelijk zeer ervaren in het professioneel organiseren van online quizzen voor grote groepen. De avond zal rond 19.30 uur starten. Een DJ zal u vast in de stemming brengen. Om 20.00 uur zal quiz gepresenteerd worden. Hierbij zijn er o.a. vragen over, sport, muziek en media. Ook zullen er enkele Sparta-vragen tussen zitten. Dus iedereen kan meedoen. Ook zal er interactie zijn met de deelnemers via WhatsApp. Na afloop van de quiz zo rond 21.15 zal de DJ nog een half uurtje zorgen voor een After Party.

We hebben in Ekris BMW en Mini een sponsor gevonden waardoor we de quiz geheel gratis kunnen aanbieden. Om het geheel een beetje gezellig aan te kleden zullen we een borrelbox samenstellen die zaterdag 21 november (coronaproof) afgehaald kan worden bij Sparta Nijkerk. Om toch een beetje competitiegevoel te creëren hebben we een aantal prijzen voor de uiteindelijke prijswinnaars zoals o.a. een Led TV, een bluetoothspeaker, een goed gevulde boodschappentas en nog enkele andere prijzen. De prijzen en borrelbox zijn mogelijk gemaakt door de BusinessClub, de voetbalvereniging, de Supportersvereniging en enkele sponsoren, waarvoor dank!

Dus heb je zin in een gezellig Spartaans avondje? Schrijf je dan in voor 18 november. Je krijgt dan vanzelf een berichtje voor het afhalen van de Borrelbox met de uitleg over de quiz en inlogcode.

We begrijpen het is geen voetbal, maar wel een gezellig ander spelletje.
Jan van den Hoff

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.