Nieuws

23 april 2020

Doe zelf mee & steun het Rode Kruis! – NK Quarantaine Quiz voor voetbalclubs

Morgen, vrijdag 24 april is het zover; Het NK Quarantaine Quiz voor voetbalclubs! Al meer dan 90 clubs gaan vrijdagavond vanaf 19.00 uur de strijd met elkaar aan. Ook onze club wordt vertegenwoordigd door Mark Groenewoudt en hij doet een gooi naar de nationale titel! Vanaf 18.45 uur kan iedereen de quiz live volgen via YouTube!

We kunnen jullie melden dat de livestream zeker de moeite waard is om te bekijken. Vanaf 18.45 uur begeleidt Jannes Mulder de quiz. Hij is al vele jaren de presentator op vele sportevenementen. Jannes kan niet wachten, dat belooft dus veel goeds! Daarnaast wordt er in de pauzes gezorgd voor genoeg vertier; filmpjes, interviews etc. Wat het nog mooier maakt, is dat iedereen mee kan spelen voor leuke prijzen! Hoe? Dat lees je hieronder!

Zelf meedoen?

Je kan naast de verrichtingen van je eigen club ook zelf meespelen om leuke prijzen te winnen.

Print deze uit en ‘klaar is Kees’. Jannes zal vrijdagavond jullie duidelijk vertellen hoe alles in zijn werk gaat.

De  ‘kleine TV-uitzending’ start om 18.45 uur en is via YouTube te zien

Na afloop kunnen jullie het formulier inscannen/fotograferen en mailen naar beleid@desz.nl! We vergeven o.a. een airfryer en pizzarette, maar ook vele kleine prijzen!

Rode Kruis

Naast het ‘sportieve’ aspect wordt er vrijdagavond ook geld opgehaald voor het Rode Kruis! Vele vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich op allerlei manieren in het coronavirus in te dammen. Graag willen wij een steentje bijdragen in de strijd tegen het coronavirus! Jullie ook?

Tot vrijdag!

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.