Nieuws

26 april 2022

Europacuptoernooi 27 mei

Het voetbalfestijn voor alle v.v. Sparta Nijkerk leden vanaf de mini’s tot met de JO13/MO13.

Op 27 mei a.s, de vrijdag na Hemelvaartsdag, zal dit jaar weer het Europacuptoernooi plaatsvinden. Een toernooi voor v.v. Sparta Nijkerk leden in de pupillen categorieën O8 t/m O13 en uiteraard voor onze mini’s.

Wij willen er dit jaar weer een mooi festijn van maken, waarbij spelplezier de boventoon voert. Zeker nu het toernooi door corona al twee jaar achter elkaar niet door kon gaan.

Naast het toernooi, waarbij de huidige teams per leeftijdscategorie gemixt worden, zal er ook dit jaar weer gestreden worden om een penaltybokaal waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Voor de mini’s worden er ‘s middags onderlinge wedstrijden gespeeld.

De huidige leiders/trainers van deze teams kunnen de deelnemers aanmelden en het totaalbedrag (inschrijfgeld is € 3,– per speler) overmaken. Opgave uiterlijk zaterdag 14 mei a.s. We hopen op een groot aantal deelnemers  en uiteraard ook dit jaar weer op een groot aantal bereidwillige ouders en oudere jeugd die de teams willen leiden in hun race naar de hoofdprijzen. Je kan daarbij aangeven dat je de leider wilt zijn van het team van je zoon of dochter, broertje of zusje, neefje of nichtje enz.

Verdere informatie volgt. We zien elkaar graag op 27 mei!

Namens het organisatiecomité,

Alwin van de Water

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.