Nieuws

21 december 2019

Informatie en indelingen Klapstuktoernooi

Hallo spelers en ouders van Sparta jeugd,

Hierbij de indeling en informatie over het klapstuktoernooi op 2 en 3 januari. Gelukkig hebben we weer veel aanmeldingen!

Tekort aan vrijwilligers!

We hebben nog niet genoeg aanmeldingen binnen voor leiders! Ouders willen jullie kijken of jullie het team van jullie zoon/dochter kunnen begeleiden?

Helaas hebben we ook niet voldoende mensen die mee willen helpen bij de wedstrijdtafel, kom je als ouder naar je kind kijken, geef je dan op als vrijwilliger bij de wedstrijdtafel! Altijd het beste zicht op de wedstrijd. Het hoeft echt geen hele dag te zijn, met een dagdeel zijn wij al heel erg geholpen! Bij de indelingen kun je zien waar wij nog mensen missen (2 personen gewenst per dagdeel per tafel).

Alle aanmeldingen van vrijwilligers kunnen worden gemaild naar klapstuktoernooi@gmail.com
Ook graag een mail als je je wel op hebt gegeven als leider/vrijwilliger maar niet staat ingedeeld.

Mededelingen en instructies

Voor de spelers:

  • Neem een oranje en een wit shirt mee, geen rood of groen, geen wedstrijdtenue van je favoriete club, maar oranje en wit!
  • Wil iedereen goed controleren of de opgegeven spelers ook ingedeeld zijn,  is dit niet het geval dan graan zo snel mogelijk een mail naar klapstuktoernooi@gmail.com
  • Zaalvoetbal is anders dan veldvoetbal:

Voor de leiders:

  • Leiders graag een kwartier voor de eerste wedstrijd melden bij de wedstrijdtafel.
  • Je bent de leider van een team, dan is het belangrijk dat je team het leuk heeft. Winnen is natuurlijk leuk, maar niet ten koste van het plezier.
  • Leuk als er onderlinge competitie is tussen de leiders, maar het gaat om diegene die in het veld staan.
  • Niet meer dan twee leiders op de bank en alleen de leiders van het team dat speelt.

Indelingen

Er is met zorg ingedeeld. Controleer of jouw naam in het schema staat en welke tijd je klaar moet staan. De indelingen staan vast, maar er kan kort voor het toernooi nog een wijziging op komen door afmeldingen of omdat er misschien nog spelers/leiders toegevoegd worden. Houd daarom de Sparta website in de gaten tot kort voor het toernooi!

Alvast heel veel plezier!!

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.