Nieuws

21 juni 2020

Nieuwe indelingen jeugdvoetbal meiden seizoen 2020 – 2021

De nieuwe indelingen zijn bekend voor het meidenvoetbal!
Door het coronavirus verliep de selectie heel anders dan voorgaande jaren. Er is afgelopen periode namelijk niet gevoetbald, dus de informatie uit ons spelersvolgsysteem Dotcomsport blijkt opnieuw erg belangrijk om spelers te kunnen beoordelen. Met deze informatie en de waarnemingen bij de selectietrainingen is het Hoofd Jeugd Opleidingen Meidenvoetbal Mirsad Abdulovich en zijn technische staf gelukt om een verantwoorde indeling te maken.

Hopelijk is de indeling naar wens, maar het kan natuurlijk zijn dat het tegenvalt. Sparta Nijkerk hanteert de selectieprocedure zoals ook op onze website valt te lezen. Daarbij proberen we spelers op hun eigen niveau in te delen, zodat er voldoende uitdaging en plezier voor iedere speler is.

Het kan voorkomen dat een speler niet is ingedeeld. Dat kan zijn omdat je nog niet bent ingeschreven of nog in de overschrijving van een andere club zit.
Vermoed je dat er iets is misgegaan met de indelingen, neem dan contact op met de Opleidingscommissie via emailadres: jeugdzaken@vvspartanijkerk.nl

Wij wensen je veel plezier in je nieuwe team.

Opleidingscommissie v.v. Sparta Nijkerk

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.