Nieuws

12 december 2019

Opbrengst Grote Club Actie 2019

Afgelopen periode werden er volop loten verkocht voor de Grote Clubactie. Vanuit de Supportersvereniging hadden wij aangegeven dat de volledige opbrengst wordt geschonken aan de vereniging voor het realiseren van het pupillenveld. Om de opbrengst nog groter te maken hebben wij beloofd de opbrengst te verdubbelen! Per verkocht lot ontvangen wij €2,40 en dat hebben wij afgerond naar €5 euro per lot voor de vereniging.

Wij hebben zelf een middag loten verkocht in de BC wat een leuke opbrengst was, alsnog dank daarvoor! Niet alleen de jeugd heeft loten gekocht, ook de senioren zijn ermee bezig geweest. Het zesde heeft de meeste loten verkocht dus zij krijgen 20 consumptiebonnen en een bucket kip!

De jeugd heeft ook goed zijn best gedaan. Afgelopen zaterdag hebben we diegene die de meeste loten verkocht hebben, in het zonnetje gezet. Rosanne en Dennis ontvingen de tweede prijs en mogen allebei een shirt van een topclub naar keuze uitzoeken. Beiden hebben gekozen voor een Barcelona shirt! Twan kreeg de eerste prijs en dat was een tenue naar keuze. Hij heeft gekozen voor een tenue van Real Madrid!
Ook prijs 4 tot en met 10 zijn afgelopen zaterdag uitgereikt.

Tot slot heeft voorzitter Jan van den Hoff een cheque aangeboden aan Ted van Haren van het bestuur. Hij wist de spanning goed op te bouwen en schreef uiteindelijk een cheque uit van €13.525!

Wij willen Anja en alle lotenkopers en lotenverkopers hartelijk bedanken!

Supportersvereniging Sparta Nijkerk

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.