Nieuws

30 juli 2022

DVS’33 wil stabieler presteren

De laatste seizoenen waren Sparta Nijkerk en DVS’33 steevast elkaars concurrenten om de hoogste positie in de Derde Divisie. Het afgelopen seizoen grepen beide ploegen naast de hoofdprijs, die naar FC Lisse ging. DVS’33 kwam nog tot de tweede ronde van de nacompetitie, maar verloor daar van de latere winnaar Kozakken Boys.

,,Eigenlijk speelden we een vreemd seizoen. Sterk gestart, maar net naast de eerste periode gegrepen. Ook in de KNVB beker deden we het uitstekend. In de maanden januari, februari en maart haddenw e echter een mindere periode, met name in de uitwedstrijden. Onnodig veel punten verloren daar. De derde periode wonnen we echter weer.,” aldus Peter Wesselink. ,,Eigenlijk dus qua prestaties een prima seizoen, maar toch voelt het enigszins teleurstellend. Ook de uitschakeling tegen Kozakken Boys in de nacompetitie was onnodig.”

Het komende seizoen mag er wat meer van DVS’33 worden verwacht volgende de hoofdtrainer. ,,We zijn een jaar verder in onze samenwerking en de basiskern van de sleectie is nagenoeg gelijk gebleven. We kunnen doorbouwen en dat zowel qua spel als in de stabiliteit. Zo’n mindere fase als in het afgelopen seizoen mag eigenlijk niet als je om de hoofdprijs mee wil doen.”

De Harry Hamstracup ziet Wesselink als een prachtig en aansprekend toernooi. ,,Het is een perfecte aanvulling op onze voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voetballen vooral in de regio, wat het leuk maakt voor de supporters en allemaal aansprekende tegenstanders. Als we daarmee toeschouwers kunnen vermaken, onszelf kunnen ontwikkelen en dan ook nog met een goed doel als één van de speerpunten van het evenement, lijkt het mij een uitstekende zaak.”

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.