Nieuws

25 april 2020

#AjaxHomies – train als een echte Ajacied

Door de coronacrisis is het momenteel lastig om met de bal aan het werk te gaan en in beweging te blijven. Vanaf woensdag 29 april gaat Sparta Nijkerk de trainingen hervatten, maar in beperkte mate. Om de voetbalvaardigheden van spelers thuis toch te verbeteren, zijn door de trainers van Ajax oefeningen samengesteld, waar de jeugd aan mee kan doen. Er komen oefeningen voorbij op het gebied van hooghouden, snel voetenwerk, balaanname, keepen, passing en performance. Op maandag, woensdag en vrijdag komen om 13:00 uur op het officiële Ajax Instagram account de oefeningen voorbij, waar echte Ajacieden het voorbeeld geven.

Jeugdspelers kunnen ook op het Instagram kanaal van Ajax komen! Door de voetbaloefeningen te bekijken, ze na te doen, dit te filmen en tot slot te delen op Instagram met #AjaxHomies. Wellicht komt de video dan voorbij op het officiële Ajax Instagram account!

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.