Kerstborrel BusinessClub bij Grand Café Lust

Dit jaar kunnen wij opnieuw een Kerstborrel organiseren! Wij willen je hierbij van harte uitnodigen op donderdag 14 december bij Grand Café Lust in Nijkerk.

Graag aanmelden via info@businessclubspartanijkerk.nl!

Kerstborrel Ouwe Stomp en vrijwilligers inclusief hapje eten

Woensdag, 14 december 2023, 16.00 – 19.00 uur

Laatste thuiswedstrijd 2023 met DJ

Accommodatie sluiting voor winterstop

De accommodatie is gesloten tot maandag 8 januari 2024. De velden zijn vanaf 2 januari open, thuis omkleden en douchen.

Kerstklaverjassen

Klapstuktoernooi (27 en 28 december) in de sporthal(len)

Met de herfst en winter in aantocht staat traditiegetrouw ook het Klapstuktoernooi tijdens de kerstvakantie op het programma voor de gehele jeugd van Sparta Nijkerk t/m O17. Zoals gebruikelijk worden alle deelnemers per leeftijdscategorie door elkaar gehusseld en ingedeeld in teams met een toepasselijke naam.
Door het grote ledenaantal bij Sparta Nijkerk zal het toernooi ook dit jaar weer worden verdeeld over twee dagen, maar in tegenstelling tot vorig jaar wordt er dit jaar alleen gevoetbald in sporthal Corlaer.

Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op woensdag 27 en donderdag 28 december 2023. Op woensdag spelen de O14 t/m O17, en op donderdag zullen de mini’s t/m O13 spelen.
Wanneer je het leuk vindt om hieraan deel te nemen graag deze data alvast met potlood in je agenda zetten, en laat je leider/trainer weten dat je mee wilt doen. Op uiterlijk vrijdag 8 december 2023 sluit de inschrijving!

Het inschrijfformulier, alle indelingen van de teams en de exacte tijden van de wedstrijden worden t.z.t. op de website van Sparta bekend gemaakt. De kosten voor dit prachtige toernooi zijn voor iedereen € 3,50. Inschrijving en betaling verloopt via de leiders van de teams door middel van een online inschrijfformulier wat volgt op de website van Sparta.
Vanzelfsprekend zijn er weer veel leiders, scheidsrechters en overige vrijwilligers nodig!
Wij als organisatie kunnen uw hulp goed gebruiken! Wij zijn op zoek naar ouders, grote broers en/of zussen, neefjes/nichtjes, ooms en tantes, opa’s en oma’s die hun steentje willen bijdragen aan dit gezellige toernooi!

Hierbij valt te denken aan leid(st)ers die een team begeleiden, een omroeper en die de standen goed bijhoudt en nog een paar vrijwilligers die de organisatoren bijstaan om die dagen zo goed en gezellig mogelijk te laten verlopen.

Net zoals andere jaren proberen we zoveel mogelijk de oudere jeugd in te zetten als leiders. Alleen bij de jongere teams (mini’s, O8 en O9) zien we graag ouders als leiders.
Ziet u één van deze functies zitten laat het ons weten!! Meldt u zich dan aan via
klapstuktoernooi@gmail.com

Dus lijkt het je leuk om mee te doen, laat je leider weten dat je meedoet. We hopen jullie allemaal te zien!!

Met vriendelijke groet, De Klapstuk organisatie.

Velden open na winterstop (accommodatie gesloten)

Van 2 t/m/ 7 januari zijn de velden open. Thuis omkleden en douchen, de accommodatie opent vanaf 8 januari 2024.

Nieuwjaarsreceptie

Vrijdag 5 januari, 2024, 19.30 – 22.30 uur

COVEBO-cup 2024

Accommodatie open na winterstop

Voetbal Kwis

Paasklaverjassen