De Voetbalkwis

Paasklaverjassen

Buitengewone algemene vergadering voorjaar

Voor alle leden van de vereniging. De vergadering begint om 20:00 uur.

Koningsspelen

Europacup toernooi

Het voetbalfestijn voor alle v.v. Sparta Nijkerk leden vanaf de mini’s tot met de JO13/MO13.

Op 19 mei a.s, de vrijdag na Hemelvaartsdag, zal dit jaar weer het Europacuptoernooi plaatsvinden. Een toernooi voor v.v. Sparta Nijkerk leden in de pupillen categorieën O8 t/m O13 en uiteraard voor onze mini’s.

Naast het toernooi, waarbij de huidige teams per leeftijdscategorie gemixt worden, zal er ook dit jaar weer gestreden worden om een penaltybokaal waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Voor de mini’s worden er ‘s middags onderlinge wedstrijden gespeeld.

Laatste thuiswedstrijd met afscheid vertrekkende spelers en staf met feestje na afloop wedstrijd

Laatste thuiswedstrijd (Sparta Nijkerk – RKAV Volendam) met afscheid vertrekkende spelers en staf met feestje na afloop wedstrijd.

Medewerkersavond

Het voetbalseizoen 2022/2023 loopt weer ten einde. We willen na de coronajaren dan ook alle medewerkers en hun echtgenoot/echtgenote/partner bedanken voor hun inzet door een BBQ aan te bieden. Deze BBQ-avond wordt op vrijdagavond 2 juni 2023 gehouden vanaf 18.30 uur in de kantine. De avond eindigt rond 22.30 uur.

ING Leeuwinnen Cup

Dit toernooi voor meiden en vrouwen is inmiddels uitgegroeid tot een zeer populair, hoog aangeschreven toernooi, waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan.

Kijk voor meer info en nieuws op onze Facebook pagina.

Inschrijven Leeuwinnen Cup

• Voor een optimale indeling vragen wij u om de klasse waar het team voor uit komt erbij te vermelden.

OJK Toernooi

Overdag voor de eer,

’s avonds voor de sfeer.

Saamhorigheid